Post by acadelenpas on Mar 8, 2022 23:39:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paper.io 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paper.io 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povećati primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Paper.io 3D 2022 version ▞▞▞
Loši loši oglasi kao što su oglasi koji se ozbiljno zaustavljaju
Previše oglasa. Svaki put kad umrem, pojavi se oglas. Također, možete ubijati ljude, a oni neće umrijeti, a onda samo ubiti vas. Mrzim to. Također, zašto sateliti? Također, kada pobijedite satelit, kožu dobivate samo za jednu rundu, a onda je nestane. Ne dobivam zemlju zbog koje sam riskirao cijeli krug, i tako ostaje. Grafika je ok, ali ipak. Mrzim igru.
Paper.io 3D Аркади wjhq
Ova igra je nešto najbolke što sam ikad istalirala!😀😀
Voodoo igra | basilicaannunziata.it
Ova igrica he super i preporucujem je svima
Dobra igra, odličan koncept, užasna izvedba. To je sve o tome. Ova igra je utočište za bube, gdje možete biti eliminirani u vlastitom 'području', umrijeti doslovno u ništa i zatražiti područje samo da biste saznali da se ništa nije dogodilo. AI je programiran da vas posebno cilja u određenim intervalima, čineći igru manje autentičnom i lakom za iskorištavanje. Nerealne 'zvjezdice' bodove potrebne su za otključavanje novih svjetova nakon određene oznake. Ispravite greške i ponovno procijenite koliko je zvjezdica potrebno.
Srao sam na djecu
Netko stalno hakira ovu igru 😡
Zabavno je, ali MOLIM VAS stavite malo AI-a da se iznenada prestane mrijesti pored mene, čini mi se da igra vara kad vješto ubijem 3 protivnika, ali umrem jer se u meni pojavim i ubijem u 2 s. To je protiv dizajna igre da ne neka igrač ima kontrolu nad svojom pobjedom ili porazom. Ovo se lako može riješiti postavljanjem mjerača vremena na novo stvoreni ai, poput 3s tako da imam ŠANSU da preživim
Nacrtajte poteze prstom kako biste osvojili teritorij i oduzeli ga drugim igračima u povremenom Paper.io 3D tvrtke VOODOO za Android.
Tako je zadovoljavajuće pokušati pokriti cijelu kocku, ali to nije jedini razlog. 1. (vidi prvo) 2. Pomaže kod tjeskobe i stresa. 3. To je jednostavno zabavno. Nastavite tako dobro raditi vudu tim!
Nehéz irányítani
Igra je pred obrane
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator Гонки dcfo
Ova igra ima gomilu dodataka i Imis je vrlo problematičan... svaka razina ima satelit i napravio sam sve glavne razine, ali imam još 3 razine satelita i jednostavno se neće učitati, najgore je što sam ih igrao prije i sada kada ih otvorim, samo dobijem prazan ekran, ali nemam problema s bilo kojim drugim glavnim razinama ili satelitskim razinama koje sam već završio... novi skinovi uzrokuju više problema od njihove vrijednosti
Bio sam jako, jako oduševljen vidjeti kako će ova igra funkcionirati, jer sam opsjednut paper.io 2 i smatram da sam dobar u tome. Ipak, što sam više igrao, više sam se razočarao. Brojni su problemi s brzinom kadrova, kao i teške kontrole. Moj lik se vrti okolo lijevo kada namjerno pređem prstom udesno. Čini se da programeri nisu baš razumjeli kako natjerati osobu da se kreće na 3D platformi. Velika sramota.
Zabavna igra, nevjerojatan koncept i mala ovisnost...... ALI! popravite neke greške. Ponekad kada dovršavam okupaciju područja, ono nije zauzeto... Kao da je linija nekako nestala i jednom sam bio skoro 100% da dovršim dijamantnu kartu, nije više bilo protivnika, kada sam napravio zadnji rez na 98 %....... VIŠE! IGRA SE PONOVNO POČINJELA (BIO SAM LJUTAN😒)
To je stvarno dobra igra, jako mi se sviđa, ovu igru svakako trebate dobiti bez puno reklama.😀👍 hvala na ovoj super igrici 🎮
To je dobra igra, ali način da se zlobno doda kada umreš. Srednji put bacanje igre dodati. Bez obzira što se dogodi, ne plaćam 2,99 funti samo za romove dodavanja kada bih jednostavno mogao izbrisati aplikaciju. Kad bih mogao promijeniti jednu stvar u igri, ubacio bih što je moguće više zlobnih dodataka. Toliko je nečuveno koliko sam dugo svog života potrošio gledajući oglase iz ove jedne aplikacije. Izluđuje me kad vidim sve dodatke svaki put kada želim igrati igru. Uglavnom, igra je dobra samo za zlobne dodatke😡😡😡😡😠😠😠😠
Ovo bi bila prilično zabavna igra da nije bilo nemilosrdnog napada reklama koje vas pokušavaju natjerati da platite igru. Očito programeri nemaju pojma kako uravnotežiti oglase. Ili to ili ih nije briga. Ne smeta mi nekoliko reklama tu i tamo, ali definitivno ne vrijedi ni vremena ni novca za kontinuirani baraž koji se događa svaki ciklus. Osim ako vam vaše vrijeme ne vrijedi malo novca, nemojte se zamarati ovom igrom. Iz principa ne mogu kupiti njihovu upotrebu velikih slova u oglasu.
Igra je smeće ljudi me mogu dirati i ja umirem prešao sam preko traga ne umri igra je loša nemoj shvatiti
rekonstrukcija mehanizma za podizanje kablovskih bubnjeva
Gledala sam da je na iPhone-ima i oduvijek sam htjela igrati i bila sam jako tuzna što nije bilo na androidima i prije nekoliko dana sam otisla gledati trending i bila je igra tamo instalirala sam je i bila sam presretna što je sada ima i na androidima inace igra kidaa❤️
Osmišljeno za iPad ... iPad slike zaslona. Dodatne snimke zaslona. iPhone. Opis. Discover the smooth drawing experience of Paper.io now in 3D!
Lijepa igra, ali se puno zamrzava i ima puno oglasa, pokušajte smanjiti broj oglasa. Znam da ćete reći -- "Pokušajte vratiti svoj uređaj" Ali to nije slučaj, pokušao sam sve, ali ništa ne radi! Samo ova 2 problema čine igru pomalo neugodnom za igranje, inače je jako dobra, u svakom slučaju hvala na trudu i dragocjenom vremenu!❤🤗😍☺
O oglasima. Kad je reklama za oživljavanje gotova, ekran se zacrni i moram zatvoriti igru i vratiti se u nju. Unutar igre često nećete dobiti zemlju s kojom ste napravili liniju i morate to učiniti ponovno. Također se nećeš okrenuti kada želiš skrenuti, a to se događa samo kada nisi u svojoj zemlji😐 Pokušavaš me natjerati da umrem pa idem na meni gdje su reklame! Očigledno si pametna, ali ne i pametnija od 12-godišnjakinje🤣 Da nije ovoga igra bi bila 5 ⭐
Puno igram ovu igricu i vrlo je zarazna i zabavna je kada ste u avionu, ali ima toliko oglasa. Da nema toliko oglasa dao bih mu 5 zvjezdica.
Ja sam dosao na 100% od mape banane omg toliko dugo
Kad dodirnem "igrače" oni ne umiru, ali ako me dotaknu ja umrem, što se događa?! Moram IZBJEGOVATI približavanje ili ću umrijeti, pola vremena "igrači" ne umru kada ih dodirnem.
Toliko sam uživao u ovoj igrici, ali nakon ovog novog ažuriranja igra je postala mnogo teža. Svaki put kada pokušam uhvatiti više područja, barem 3 računala dolaze niotkuda! Čini se kao da imaju opasan osjećaj, a sve do čega im je stalo je da vas ubiju. Međutim, volim nove prilagođene likove.
Sve greške o kojima su ljudi pisali su istinite. Ima puno oglasa. Nakon što umrete možete ili "nastaviti" ili gledati reklamu za nešto što je gotovo bezvrijedno. Međutim, bez obzira što odaberete, gledate oglas od 30 sekundi. Postoji greška koja mi ne dozvoljava da igram zadnja 3 satelita, povećat ću ocjenu ako se to popravi.
Igra mi se jako sviđa, ali ima malog kašnjenja i grafike je super, ali to je velika nadogradnja u odnosu na druge igre. Ako sam ocijenio ukupno, igra s 4 i pol zvjezdice. Ako ocjenjujem grafiku, 2 zvjezdice, a sve ostalo je 4 zvjezdice. To je samo moje cjelokupno mišljenje, a ako se ne slažete, u redu je, svi imamo različita mišljenja.
Paper.io 3D Arkaadmängud rbjs
Popunila sam većinu mapa,a onda mi je igrica sve to izbrisala i morala sam krenuti sve ispočetka.