Post by acadelenpas on Mar 8, 2022 23:03:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese N5~N1 (JPro) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese N5~N1 (JPro) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση μάρκες χακάρισμα ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese N5~N1 (JPro) 2022 version ▞▞▞
Κάθε φορά που κάνω κλικ σε μια επιλογή στην εφαρμογή, σταματά να λειτουργεί και κλείνει. Δοκίμασα οδηγίες επανεγκατάστασης και φιλτραρίσματος για να διορθώσετε το πρόβλημα σε άλλες κριτικές χωρίς τύχη.
πολύ ωραίο θα συνιστούσα σε άλλους ανθρώπους, κυρίως που θα το έκαναν για διασκέδαση, η furigana βοηθάει πολύ
Δεν θέλω να βαθμολογήσω ούτε ένα αστέρι σε αυτήν την εφαρμογή, αλλά δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.....Όταν άνοιξα αυτήν την εφαρμογή, μου έδειξε πολλές επιλογές, αλλά όταν πάτησα σε οποιοδήποτε μεμονωμένο έδειχνε "Δυστυχώς σταμάτησε". ...Τι είναι αυτό Τότε σκέφτηκα γιατί σπατάλησα 64 mb για να κατεβάσω αυτήν την εφαρμογή; ....Τώρα όμως ήταν εκτός ορίου!......😡
Τόσα πολλά σε μια εφαρμογή! Ανυπομονώ για αυτό.😊
Μπορείτε να βάλετε την επιλογή σίγασης του αυτόματου ήχου των λέξεων στις κάρτες; Μερικές φορές θα ήθελα να δοκιμάσω αν μπορώ να διαβάσω τη λέξη μόνος μου, αλλά το tts είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να γράφεται η λέξη κάθε φορά που εμφανίζεται.
πολύ καλό για όλα
Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για μελέτη nihongo desu
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που χρησιμοποιώ μέχρι τώρα. Είναι χρήσιμο για τις σπουδές σας στο nihongo!
Learn Japanese N5~N1 (JPro) Koulutus bmbi
Αυτή η εφαρμογή ήταν καταπληκτική, είναι πραγματικά χρήσιμη, ευχαριστώ πολύ
Για μελέτες JLPT, αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική. Λαμβάνετε κάθε πτυχή της ιαπωνικής γλώσσας όπως Γραμματική, kanjis κ.λπ. σε ένα μέρος. Αυτό επίσης για όλα τα επίπεδα και από διαφορετικές πηγές. Θα έλεγα να συνεχίσετε την καλή δουλειά.
Μόλις έκανα αναβάθμιση καθώς φαίνεται να είναι καλό, αλλά συνεχίζει να επαναφέρει το κουίζ λεξιλογίου αφού εμφανιστούν τα αποτελέσματα tge, η πρώτη λέξη γίνεται διπλό κλικ και η χρήση της ακούγεται κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του ηχείου και προσπαθώντας ξανά να ακούσετε μια άλλη λέξη και έννοια. Παρακαλώ διορθώστε το συντομότερο.
Learn Japanese N5~N1 (JPro) Obrazovanje hdnb
Δεν λειτουργεί κολλάει συνέχεια.
Learn Japanese N5~N1 (JPro) Εκπαίδευση cwft
Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε καμία άλλη εφαρμογή για να μάθετε ιαπωνικά. Η καλύτερη εφαρμογή που βρήκα ποτέ για να μελετήσω Ιαπωνικά. Μεγάλη δουλειά ομάδα προγραμματιστών και ευχές. Ένα μόνο σημείο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι τα Kanjis είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στην εκμάθηση ιαπωνικών, επομένως η καλύτερη μέθοδος για να θυμάστε το Kanji είναι η χρήση της μεθόδου SRS. (χρήση Anki). Επομένως, θα ήταν πραγματικά υπέροχο αν μπορείτε να προσθέσετε αυτό το χαρακτηριστικό ειδικά για να μελετήσετε το Kanji... Ευχαριστώ
Η καλύτερη εφαρμογή για εκμάθηση Ιαπωνικών και προετοιμασία για JLPT ταυτόχρονα. Πολύ εύκολο στη χρήση.
Τοσο καλα. App
Πολύ χρήσιμο και εύκολο
Καλό για εκμάθηση ιαπωνικής γλώσσας.ありがとう、
Ευχαριστώ πολύ για αυτήν την εφαρμογή!!!
Πολύ χρήσιμη εφαρμογή για εκπαιδευόμενους εχθρούς
Εξαιρετική εφαρμογή για τον κριτικό μου n3😍.
Συνεχίζει να συντρίβεται. Έχασα χρόνο και δεδομένα. Δεν συνιστάται.
Μπράβο αδερφέ
Ουάου, η τέταρτη φορά λήψη ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα δεν είναι πρόβλημα. είμαι τόσο χαρούμενος
Η καλύτερη εφαρμογή που έχω βρει ποτέ 🙏🙏
Η Still έχει διαφημίσεις πλήρους οθόνης με ήχο που εκπέμπεται σε πλήρη ένταση είναι αυτόματο 1 αστέρι.
Σε αντίθεση με την εφαρμογή iOS, αυτή η εφαρμογή Android δεν έχει εικονογραφήσεις στην ενότητα Soumatome Kanji (που μελετά το N3 προς το παρόν).
Fast Fighter: Racing to Revenge アーケード vxsw
Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών είναι σαν ένα βιβλίο από μόνο του. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης Ιαπωνικών μέχρι στιγμής.
Εύχρηστος
Η καλύτερη εφαρμογή ❤️
Μια τόσο χρήσιμη υπηρεσία εφαρμογής και αναβάθμισης είναι καταπληκτική
Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή για την εκμάθηση Ιαπωνικών, αλλά θα πρέπει να έχει μια ρύθμιση που θα σας υπενθυμίζει να μαθαίνετε καθημερινά
Ωραία και αναλυτική εξήγηση
Καλή εφαρμογή ιαπωνικής εκμάθησης
Πολύ χρήσιμο
Μόνο εγώ πιστεύω ότι η εικόνα δεν ταιριάζει στο kanji για δημόσιο (θεσμό). Μια μύτη και ένα κουτί από κάτω;
Η καλύτερη εφαρμογή για μένα για να μάθω ιαπωνικά μέχρι στιγμής. Απλό UI. Ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά.
Δεν θα μετανιώσετε που αγοράσατε αυτήν την εφαρμογή.
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή για την αυτομελέτη της Ιαπωνίας μου
Σχεδόν όλα σε ένα και τέλεια. σε ευχαριστώ πάρα πολύ.これからも宜しく、がんばって下さい。。。