Post by flinevolothol on Feb 4, 2022 3:25:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods bezgalīgi dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Diezgan labi, ka veidotāji ir patiešām mantkārīgi, lai gan jūs varat spēlēt tikai ierobežotas kārtas dienā, un iespēja iegūt varoņus no kastēm un citām lietām ir patiešām maza.
Ir jautra spēle. Vēlos, lai jūs varētu izgriezt reklāmas un turpināt spēlēt
Šī spēle ir jautra, tai ir tādas pašas sajūtas kā arkas varoņa spēlei, id darbs, lai padarītu vadības ierīces vienmērīgākas un, iespējams, nedaudz uzlabotu grafiku, var padarīt to vairāk multfilmu stila, ja jūs zināt, ko es domāju, bet līdz šim spēle ir ļoti jautri. ES to izbaudu.
Jūsu sponsorētās reklāmas satriec spēli, katra no tām avarē spēli; parastās reklāmas darbojas labi. Es došu pilnus 5, ja šī problēma tiks novērsta.
Atjauninājums: Labi, es tikko spēlēju pēc šī nesenā atjauninājuma, un spēle kļuva vēl grūtāka. Tas ir smieklīgi! Es esmu 6. pasaulē, man pieder visi varoņi, un es izmantoju "Blazia", kas ir labākais varonis. Viss mans aprīkojums ir episks, tas viss ir augsts, un es JOPROJĀM cīnos. Klausieties mani, cilvēki, spēle ir aizraujoša un jautra, taču tā ir paredzēta, lai liktu jums tērēt naudu, tāpēc jūs domājat, ka jums būs lielāka iespēja, bet jums tas nebūs. Es iztērēju labu naudas summu, lai nokļūtu tur, kur esmu, un esmu iestrēdzis. Nav vērts spēlēt.
Spēle ir jautra, taču valūtas iegūšanas kurss ir ļoti lēns. Tādēļ, lai kaut ko paaugstinātu, ir nepieciešams uz visiem laikiem, un viens līmenis rada ļoti nelielu atšķirību. Tas arī maksā 150 dārgakmeņus, lai atdzīvinātu, un atkal jūs saņemat valūtu ļoti reti. Jums ir nepietiekamas iespējas visos līmeņos, un, lai iegūtu iespēju, jums ir jānoskatās 3–4 reklāmas katrā līmenī. Jo vairāk jūs paaugstināsit līmeni, jo vairāk jūs saņemat bezjēdzīgus paaugstinājumus, kas padara vēl grūtāk iegūt labākos vienā skrējienā.
Tāpat kā Archero, tam ir tāda pati nejaušība līmeņa paaugstināšanai gan līmeņos, gan ārpus tiem. Kas man nepatīk. Un tas ir ļoti nelīdzsvarots, ja jūs nopelnāt XP daudz ātrāk, nekā varat nopelnīt USD, lai uzlabotu savu "statistiku". Turklāt es saņēmu daudz priekšmetu, lai uzlabotu aprīkojumu, pirms man bija prece, pie kuras viņi strādāja. Un tā kā jūs nesaņemat daudz naudas, jūs tik un tā nevarat atļauties tos uzlabot. Spēle ir jautra, taču, tā kā tā ir pārāk ierobežojoša, es to nebaudu pietiekami, lai to saglabātu.
Laba spēle. Es pat maksāju par kaujas biļeti katru mēnesi. Tas būtu 5 zvaigznes, taču aprīkojuma un varoņu līmeņa palielināšana kļūst dārgāka; monētu kritumi nepalielinās proporcionāli izdevumu pieaugumam.
Šī spēle man atgādina visas lokšāvēja spēles, taču tā ir sānu scroller. Šajā brīdī esmu pieteicies daudz stundu, spēlējot. Es izmantoju ps4 kontrolieri, kas darbojas fantastiski. Līmeņi ir pietiekami izaicinoši, lai jūs uzreiz neizskatītos visu saturu
Spēle sākas jautri, taču katra pasaule ir neticami grūtāka nekā iepriekšējā. Diezgan ātri jūs bombardē daudz neizbēgamu bojājumu, un jūs nevarat progresēt, nemaksājot daudz naudas. Nav forši.
Par spēli ir jāmaksā. Tas nedod jums pietiekami daudz lietas, lai pabeigtu misiju, un spēlēšanās enerģija ir tāda, ka jūs varat spēlēt tikai 4x, līdz jums ir jāgaida vai jāiegādājas vairāk enerģijas.... Tas ir bezjēdzīgi.
Es jau vairākus mēnešus spēlēju šo spēli gandrīz katru dienu, un man tā patīk! Spēles stils ir ļoti jautrs un atalgojošs. Mana vienīgā sūdzība būtu tāda, ka iepakojumu pirkšana šķiet diezgan neapmierinoša. Manuprāt, lielākā daļa stimulēšanas komplektu šķiet diezgan pārāk dārgi, un tie nedod daudz naudas par savu naudu. Esmu iegādājies dažas lietas, un vienīgais, ko es teiktu, ir naudas vērts, ir sezonas biļete. Neskatoties uz to, spēle joprojām ir tikpat jautra, izaicinoša un atalgojoša, neieguldot ne centa
Man šī spēle šķita jautra. Jūs sākat savu ceļojumu pirmajā pasaules līmenī. Jūs nogalināt monstrus katrā stāvā, vienlaikus savācot priekšmetus un naudu. Pa ceļam jūs saņemat privilēģijas no izlīdzināšanas, lai palīdzētu jūsu slepkavībai. Reklāmas ir traucējošas, taču var būt noderīgas. Kontroles shēma varētu prasīt nedaudz darba. Ja būtu poga, kas ļauj nolaist platformas, tas būtu lieliski. Jūs gūstat pienācīgu progresu spēles laikā, un jums nav jāmaksā nauda par labāku malu. Labi noapaļots.
Es spēlēju apmēram stundu, un man tas jau šķiet mežonīgi aizraujoši! Esmu sajūsmā par laupīšanas sistēmu un spēļu pieredzi, un es ceru redzēt DAUDZ vairāk satura! Tā turpināt!
Kad es pirmo reizi ieguvu šo spēli, man tā tik ļoti patika, ka, kad man pietrūka enerģijas (ļauj sākt vēl vienu palaišanu), es izdzēsu spēli un pārinstalēju, lai spēlētu vēlreiz. Tomēr iepriekšējie komentāri ir pareizi, un, lai paaugstinātu ieroču līmeni, jums ir jāmaksā. Arī sezonas abonements ilgst apmēram mēnesi, tāpēc par nākamo sezonas abonementu ir jāmaksā katru mēnesi un ar ierobežotām spēlēm es īsti neredzu vērtību. Bet kopumā ļoti labi izstrādāta un jautri spēlējama spēle, kas nav paredzēta spēlētājiem ilgu laiku.
Man patiešām patīk šī spēle, vienīgā problēma, ar kuru es saskaros, ir monētu kritumi pasaulē, paaugstinot ieroču un bruņu līmeni utt., jums ir nepieciešams vairāk monētu, pasaules punktu pat nometiet 8. daļa no vēlmes, lai kaut kas būtu jāpaaugstina. . Es iztērēju daudz naudas, jau esmu pabeidzis.
Neesat pārliecināts, kāpēc visi sūdzas par "grūto" minējumu, viņiem patīk viss, kas viņiem tiek nodots lol. Pirmie 2 līmeņi ir labi, 3. līmeņi ir ļoti grūti, bet, ja maļaties dažas dienas, atkārtojiet pirmos 2 un nopelniet monētas, kuras varat uzlabot un pāriet uz nākamo līmeni. Tas bija izaicinājums, un es domāju, ka tas bija spēles jēga? Tikai 4 zvaigznes, jo es vēlos, lai tas sniegtu jums vairāk enerģijas, nevis tikai 20 ar 5 enerģijām vienā kārtā.
Pagaidām diezgan interesanta spēle. Tas, ka jūs varat saglabāt visus jaudu, līdz pabeidzat posmus, ir jauki
Man patīk spēle, taču pēdējā laikā tā man ir sākusi atspēkot vairākas reizes. Es pat nevaru iziet cauri visai pasaulei, ja tā nesakrīt 3 vai 4 reizes, pirms es padodos. Patīk spēle. Labprāt redzētu šīs problēmas risinājumu.
Šī spēle ir lieliska, neskatoties uz to, ka ir vajadzīgas dienas, lai izietu garām noteiktiem apgabaliem, vienīgais kļūme līdz šim ir ārkārtīgi grūti izdarāma, pikseļu perfekta superlēciena forma uz malas lavas zonā, es ar to saskāros nejauši, tāpēc iespējams, vēlēsities izdomāt, kā to labot
Lieliska jautra spēle! Bet piespiedu reklāmas ir ellīgi kaitinošas!
Šķiet lieliski. Patīk šis negodīgo stils. Vienīgi kritika ir tā, ka grafikas nodaļā nedaudz pietrūkst. Tāpat būtu jāmaksā USD vai divi, lai reklāmas nepārtrauktu darbību.
Ļoti jautri, bet es domāju, ka pasaule, kurā es esmu, ir apgrūtināta vai tamlīdzīgi. Es kādu laiku esmu bijis 7. pasaulē un biju pacietīgs, uzlabojot savus ieročus, varoni utt. Progresējot, kļūst grūtāk (kā vajadzētu), bet man nav paveicies šajā pasaulē krāt labas priekšrocības. Kopš kaujas pagājusi atpakaļ pasaulēm, lai iegūtu nogalināšanu, lai pabeigtu uzdevumus, un es pamanīju, ka es sakrauju gandrīz visas ieroča priekšrocības (multishot, dble/trpl stobru, caururbjošs šāviens), bet man nepaveicās. Varbūt tā ir daļa no izaicinājuma. Idk
Buggy, rupjš, ar reklāmām piepildīts, maksas sienas. Veidotājiem nerūp laba spēle. Viņiem rūp, ko viņi var mest savai mazajai fanu bāzei, lai izsūktu no viņiem naudu.
Atkarību izraisoša spēle. Viena neliela problēma ir tā, ka dažas reklāmas neļaus jums iziet, tāpēc spēle sāksies no jauna un es zaudēju visu.
Šī spēle ir krāpniecība, un tas ir sasodīti kauns. Tik lieliskai spēlei, kuras spēlēšanai vajadzētu būt jautrai, tā ir izveidota tā, ka jums ir jāiegādājas viss, lai kaut ko iegūtu. Un lielākā daļa LVL ir praktiski nepārspējami. Tagad man patīk izaicinājums, bet tas ir smieklīgi. Tas ir tikai viltība naudas iegūšanai. Monētu nomešanas līmenis ir zems, salīdzinot ar jauninājumu izmaksām, un varonis šķembu krituma līmenis nepastāv. Ir nepieciešama liela pielāgošana, lai šī spēle atkal kļūtu spēlējama un jautra.
Jautra koncepcija, pienācīga spēle, briesmīgi maksas sienas salīdzinoši ātri. Padomājiet par Risk of Rain 2, taču jums ir jāiztērē 50 dolāri, lai pēc pāris stundām progresētu, ja vien nevēlaties pagaidīt dažus mēnešus.
Es biju gatavs attaisnot 3 spinny perk atlases lieta no Archero. Tā ir cita spēle, tāpēc viss ir kārtībā. 5. posms ir lieta ar spārniem, kas jūs dziedina vai nomierina. Labi, divas līdzības nav briesmīgas. Krūtis ar zobiem, kas jūs dziedina tieši pirms priekšnieka istabas? Tagad tas ir diezgan līdzīgs, bet esmu pārliecināts, ka ar to viss beigsies. NOBEIGUMA EKRĀNS, KURĀ RĀDĪTS, KĀDU SPĒLĒTĀJU PROCENTU JUMS IZDARĪJĀS LABĀK? PASTĀVĪGIE JAUNINĀJUMI, KAS IZVĒLĒTIES IZVĒLĒTO, LĪDZ TO IEGŪSAT? Tā ir kopija.
Jautra mehānika, kas ātri pārvēršas par nebeidzamu griešanos zemos līmeņos vai maksā līdz līmenim. Aptuveni 40% spēles lietotāja interfeisa elementu ved uz pirkuma dialoglodziņu. Es spēlēju nedēļas nogalē un atinstalēju.
Jautri, aizraujoši, bet ļoti kaitinoši, ka katrs trakais ienaidnieka šāviņš vairākas reizes atlec no sienām un pat sadalās citos šāviņos!
Spēle pati par sevi ir jautra ... bet tāpat kā es esmu pasaulē 5 un es tikai tagad iegūstu jaunu ieroci. Spēles pašas par sevi ir praktiski neiespējami uzvarēt, jo tās ir tīras un nonāk līdz punktam, kad tas rada tik daudz ienaidnieku ar lielu veselību un līst lodes, līdz tu nomirsti. Piemēram, ja jūs nesaņemat nekādas labas priekšrocības, viss palaist ir bezjēdzīgs. Lai sasniegtu līmeni, ir nepieciešams neticami ilgs laiks, un nav iespējams iegūt jaunus ieročus, izņemot tīru veiksmi.
Tā ir izklaidējoša spēle, taču tai ir jāievieš vairāku spēlētāju spēle! Varētu būt tik jautri spēlēties ar manu gf. Un jā, tam ir tāda pati arquero koncepcija, bet tas man atgādina veco 2D arkādes spēli, kas bija vairāku spēlētāju spēle. Un es atklāju kļūdu... Ja tu skaties reklāmu (reklāmu) līdz beigām, kamēr tu spēlē, ienaidnieki tev uzbruks, kamēr tu skaties reklāmu, un tu būsi miris, nezinot, kas noticis. Tāpēc, līdz viņi to novērsīs, mēģiniet izlaist reklāmas, tiklīdz tās jums to atļauj
Lieliska jautra spēle, taču varētu iztikt arī bez energosistēmas. Esmu pārliecināts, ka daži cilvēki pērk vairāk enerģijas, bet es varētu iedomāties, ka lielākā daļa spēlētāju, tostarp es, vienkārši pārtrauc spēlēt.
Vienkārša mākslas stila vienkārša mehānika, taču kavēšanās trakākos līmeņos un papildinājumi atņem spīdumu, taču papildinājumi nenotiek ļoti bieži.
Kopumā šai ir jābūt labākajai mobilajai spēlei, ko jebkad esmu spēlējis. Tas neliek jums reklāmas katrā līmenī kā citas spēles. Ja jūs soli, tas būs sasmalcina, ja vien nemaksāsiet, tas ir diezgan jautri. Un pasākumi palīdz padarīt lietas patīkamākas. Līdz šim, vismaz man, sānu perspektīva padara šo spēli par šaušanas un platformas spēli, kas papildina pieredzi desmitkārtīgi.
Nesenais atjauninājums ir pilnībā iznīcinājis manu pieredzi ar šo spēli. Dažu šo ieroču nerfings ir apšaubāms. Tas ir padarījis par velti visus manus uzlabojumus un smago darbu. Zelta slīpēšana ir nepieciešama šajā spēles beigās, un jūs esat paņēmis pieredzi no patīkamas uz nožēlojamu. Neatkarīgi no tā, ko esat izdarījis, pārbaudiet vēlreiz, jo pirms atjaunināšanas šī spēle bija ļoti ilgi spēlējama. Tagad es domāju, ka tuvākajā nākotnē esmu pabeidzis.
Lielākā daļa no spēles jēdzieniem tiek izņemti tieši no spēles Archero. Kā kādreiz Archero tos izpilda 100 reizes labāk. Vēl viena lieta ir tāda, ka kustība ir ļoti stingra un nav plūstoša. Grafika ir dīvaina. Ideja ir laba, bet izpildījums ir šausmīgs.
Tas ir jautri, tāpat kā lielākajā daļā atsauksmju teikts, ka, lai sasniegtu līmeni, ir vajadzīgs FOREVER, un dažreiz tas ir burtiski neiespējami cīnīties ar dažiem viļņiem, tas atpaliek, ja ir lieli viļņi, kas izjauc spēli, liekot man nomirt. Esmu to spēlējis nedēļu un im. zaudējot interesi par to šo iemeslu dēļ
Tā ir laba spēle, taču ir viena liela problēma: KAS, pie velna, IR ŠIS BOSS TREŠĀS PASAULES! DIVUS PĀRĒJUS PRIEKŠNIEKUS ES NEVARU UZVARĒT NEVIENU PROBLĒMU, BET ŠO RESU LIDOJOŠO VECI, KAS KLASIFICĒ PRIEKŠNIEKU, NOSLĒGT IR NEIESPĒJAMS! LĀZERI IR LIELĀKĀ PROBLĒMA! LŪDZU, VIENKĀRŠI LŪDZU, NEDRĪKST NERFĒT ŠO PRIEKŠNIEKU, LAI BŪT NE PĀRĀK DAUDZ LĀZERI, BET NE PAR MAZ
Šī spēle ir jautra kā ELLĒ! BET! jūs varat laimēt tikai tad, ja spēle ļauj jums uzvarēt, piešķirot jums pareizās privilēģijas vai samaksājot naudu. Es to pilnībā saprotu! Bet man nevajadzētu spēlēt līdz 500 raundiem un skatīties 300 piespēles, lai tikai tiktu uz priekšu. Es labprāt samaksātu 1 reizi nodevu 10, varbūt 15 dolārus, lai tas pārvietotos nedaudz ātrāk.
Es domāju, ka tā ir laba spēle, taču lielākā daļa jautrības pazūd, kad saprotat, ka tā ir viltota, tāpēc vienīgais veids, kā virzīties uz priekšu, ir iegādāties lietas. Esmu iestrēdzis tajā pašā pasaulē nedēļām ilgi, jo šķiet, ka es nesaņemu nevienu priekšmetu, kas man ir nepieciešams, lai uzlabotu savus ieročus un tamlīdzīgi. Es vēlos, lai es nebūtu iegādājies kaujas caurlaidi, lai varētu to vienkārši atinstalēt.