Post by flinevolothol on Feb 4, 2022 3:22:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Βρείτε τη Διαφορά 1000+ επίπεδα ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Βρείτε τη Διαφορά 1000+ επίπεδα IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί άπειρος χρυσός ▞▞▞
▞▞▞ Βρείτε τη Διαφορά 1000+ επίπεδα 2022 version ▞▞▞
Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο χώρο του ποιοτικού και εκπαιδευτικού παιχνιδιού, δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερο χώρο στην Πρέβεζα.
Κατάργηση εγκατάστασης επειδή οι διαφημίσεις μετά από σχεδόν κάθε επίπεδο, δεν υπάρχει επιλογή αναπαραγωγής στη σιωπή π.χ. από αυτό. Ενοχλητικός. Μπορεί να αξίζει την τιμή αγοράς αλλά ίσως και όχι.
Ομορφη!!!!
Δίνω 4 επειδή είναι διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές φορτώνει..
Αξιοπρεπές για αυτό που είναι. Χαλαρωτική ατμόσφαιρα, αν όχι τα μαλλιά τραβάει δυνατά σε ορισμένες διαφορές. Χαχα! Υπάρχει αυτό το κουμπί υπόδειξης αν χρειαστεί. Οι διαφημίσεις φαίνεται να είναι μετά από κάθε επίπεδο ή κάθε άλλο. Ωστόσο, θα ήθελα να το βλέπω μετά από κάθε τρία έως πέντε επίπεδα, καθώς μερικές από αυτές τις εικόνες μπορούν να γίνουν σε λίγα δευτερόλεπτα. Παρόλα αυτά, αν και καλά γίνει και έχει χαλαρωτική μουσική για να βοηθήσει με την απογοήτευση. Χαχα!
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ - Τόσο πολλά για την "απόκριση" του προγραμματιστή. Επικοινώνησε μαζί τους σύμφωνα με τις οδηγίες στην απάντησή τους και δεν έλαβε ποτέ απάντηση μέχρι σήμερα. Φαίνεται λοιπόν ότι η "κονσερβοποιημένη" απάντηση στο "επικοινωνήστε μαζί τους" είναι απλώς μια ψεύτικη επίδειξη της στάσης πίσω από το προϊόν τους για να εμφανίζεται στις σελίδες κριτικών της εφαρμογής, αλλά δεν παρέχεται πραγματικά υποστήριξη. ΠΑΛΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ - Μετά την εφαρμογή της πιο πρόσφατης ενημέρωσης, λείπει όλη η πρόοδος στο παιχνίδι! Όλοι οι γρίφοι, κανονικοί και καθημερινοί έχουν «επαναφερθεί» σε «μη ολοκληρωθεί»;!
Η γωνιά των audiophiles του adslgr
Υπέροχο παιχνίδι για να παίξετε ενώ επιβιβάζεστε
Ενημέρωση: Εκτιμώ τον προγραμματιστή που ανταποκρίθηκε αλλάζοντας τις διαφημίσεις σε μια μορφή που δεν ενοχλεί και αγοράζω την εφαρμογή για αυτόν τον λόγο. Παλιά: Η σημερινή ενημέρωση κατέστρεψε την εφαρμογή για μένα. Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή ως ανακούφιση από το άγχος. Το δυνατό και ενοχλητικό στυλ της διαφήμισης με ανάγκασε να ψάξω για άλλη εφαρμογή.παλιό: Έχω κάνει πιθανώς 200 επίπεδα. Η μουσική το κάνει εξαιρετική ανακούφιση από το άγχος.
Τελειο!!!
Οτι και αν κανεις σου πεταει διαφημίσεις ΓΤΠ
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι προκλητικό και χαλαρωτικό. Οι "ειδικοί" γύροι σας προκαλούν πραγματικά να διπλασιαστείτε, επειδή διπλασιάζουν τον αριθμό των διαφορών και είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν.
Τρόπος για πολλές διαφημίσεις! Περισσότερος χρόνος για τις διαφημίσεις από το παιχνίδι😵.
Διασκέδαση. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται μόνο μεταξύ των επιπέδων και είναι σύντομες ή μεγάλες διαφημίσεις όταν θέλετε μια υπόδειξη. Ομορφη.
Πολύ καλό παιχνίδι. Περνάει ευχάριστα η ώρα.
Η τελευταία ενημέρωση δημιούργησε πρόβλημα. Ελέγξτε και επιλύστε το πρόβλημα ανάρτησης.
Κυρίως ένα δροσερό παιχνίδι.Ωστόσο, το #210 έδειξε 4 πράγματα που ειλικρινά δεν μπορούσα να δω καμία διαφορά. Μου είχε συμβεί αυτό μια φορά στο παρελθόν αλλά το άφησα να γλιστρήσει.
Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι όταν προσπαθείς να κάνεις ζουμ και νομίζει ότι πατάς και σου δίνει λάθος απάντηση. Δεν πρέπει να είναι τόσο ευαίσθητο. Διαφορετικά είναι μια καλή προπόνηση εγκεφάλου.
Πάρα πολλές προσθήκες, λίγο ενοχλητικές.
Υπέροχη εφαρμογή. και διασκεδαστικός τρόπος να περνάς την ώρα σου, ειδικά αν απομονώνεσαι όπως εγώ. Είμαι στα μέσα της δεκαετίας του '70, οπότε αυτή η εφαρμογή. με βοηθάει να σκέφτομαι και το μυαλό μου να είναι καθαρό. Μπορεί να είναι αρκετά προκλητικό, καθώς μερικές φορές οι διαφορές μπορεί να είναι πολύ λεπτές, οπότε σίγουρα σας κάνει να σκέφτεστε και να ανησυχείτε. Τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι λίγο μεγαλύτερα για να βοηθήσουν αυτά τα κουρασμένα γέρικα μάτια. Συγχαρητήρια και ευχαριστώ στους προγραμματιστές!
Διαφημίσεις μετά από κάθε παιχνίδι μόλις κάνετε τα τρία πρώτα. Οχι ευχαριστώ.
Εκτός από πολλές διαφημίσεις είναι εντάξει
Είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι νόμιζα ότι είναι ένα καλό παιχνίδι για μένα και πάλι, μπορεί να το λατρέψει ό,τι θέλουν, αλλά νομίζω ότι είναι ένα καλό παιχνίδι
3,5η μουσική ήταν λίγο ωραία έως εκνευριστική πολύ μικρές διαστάσεις έκαναν τα μάτια μου να βουρκώνουν. Συγνώμη
Σε καθε γαμημενω επιπεδο βγαζει και διαφημιση
Ωραίο αν σας αρέσει μια πρόκληση, αλλά ενοχλητικό αν μισείτε τις διαφημίσεις όσο εγώ
Πάρα πολλές διαφημίσεις πλήρους οθόνης και δεν μένουν σε σίγαση.
Εμείς δοκιμάσαμε το απολαυστικό CB1000R, που επιτέλους απέκτησε τον ... αν και -αυτό έχει σχέση με το design- θα βρείτε πως οι πολλές
Το επίπεδό σας εμφανίζεται στο επάνω μέρος του παραθύρου, στο κάτω μέρος μπορείτε να βρείτε τα εικονίδια που δημιουργήθηκαν νωρίτερα.
Μου αρέσει αυτό, αλλά βγάζω δύο αστέρια για τα καθημερινά. Φαίνονται να έχουν λάθη και μου δίνουν ένα "x" για τις πραγματικές διαφορές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παιχτούν. Μου αρέσει που μπορώ να παίζω εκτός σύνδεσης, αν και όχι πάρα πολύ, αφού θα χρειαστεί να φορτώσω περισσότερα επεισόδια, κάτι που δεν είναι διασκεδαστικό όταν ξεκινάω, καθώς δεν έχω υπηρεσία στη θάλασσα, οπότε θα περάσω τα επεισόδια αρκετά γρήγορα.
Τα πήγαινε υπέροχα μέχρι που συνέχισε να κάνει λάθος
Συνεχίζει να λέει να επικοινωνήσω με τον διακομιστή όταν προσπαθώ να παίξω ειδικά επίπεδα. Υπάρχει λύση για αυτό; Αν όχι, θα το απεγκαταστήσω.
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να ψάχνεις εμπόδια που λείπουν, εξαιρετική δουλειά.
Ωραίος χρόνος παιχνιδιού περνάει ενώ παίζετε αυτό το παιχνίδι
Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο
Το «παιχνίδι» θα παιχτεί σε πολλαπλά. επίπεδα φέτος… Το 2018 ήταν μάλλον ένα έτος «ξεκαθαρίσματος», καθώς η αγορά. smartphones έχει σταθεροποιηθεί σε
Τελειααααααααααααα
Του έδωσα 3 γιατί οι άλλες εικόνες από 200 έως 1000 δεν μπορούν να το παίξουν. Διορθώστε αυτά τα σφάλματα.
Βρείτε τη διαφορά 1000+ επίπεδα είναι ένα παζλ καιΒιντεοπαιχνίδι Adventure με έναν παίκτη, που σας προσφέρει παρόμοιο παιχνίδι με τα παιχνίδια Hidden Object
Εν αρχή πολύ καλό!!!!!
Ολε ολε ολε
Αρκετά εντάξει παιχνίδι για να βρείτε τη διαφορά. Οι εικόνες ήταν φωτεινές και πολύχρωμες. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις! Ειδικά εκείνες οι κινεζικές σεξουαλικά προκλητικές εφαρμογές παιχνιδιών. Δεν προτείνεται
Εντάξει δεν μπορεί να πεις καλό είναι
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και προσφέρει μια καλή ποικιλία επιπέδων πρόκλησης, αλλά οι αδιάκοπες/πολιτικές διαφημίσεις Τζο Μπάιντεν είναι ΑΠΟΔΟΧΕΙΕΣ και γελοίες. Κατάλαβα, είναι εκλογική χρονιά, αλλά έλα. Υπάρχει μια προφανής πολιτική προκατάληψη με τους ανθρώπους πίσω από αυτό το παιχνίδι και εκδηλώνεται με την ύπαρξη των ίδιων πολιτικών διαφημίσεων για σχεδόν κάθε διαφημιστικό διάλειμμα (το οποίο είναι πολύ!).
Πέροχο!!!
Συνήθως δεν παίζω κανένα παιχνίδι με τη ρύθμιση της μουσικής....... ΑΛΛΑ αυτή η μουσική ακούγεται σαν την εφαρμογή Calm μου, τόσο γαλήνια. Λατρεύω τα γραφικά και τα «ιδιαίτερα» παιχνίδια. Με διαφορά, το νούμερο ένα μου «βρες τη διαφορά». Καλή δουλειά!!!